Zapri vsebino košarice Košarica
Košarica je prazna

Slovenija

Opremi se brez tveganja s 30-dnevnim jamstvom za vračilo denarja.

NOVO:
P-40 Blu-Flex kavbojke

Mešanica visoke mobilnosti in udobja z nevpadljivim videzom vsakodnevnih kavbojk.


TAKTIČNA OBLAČILA ZA VISOKE TEMPERATURE.

Naš izbor UF PRO opreme z veliko zračnimi in funkcionalnimi elementi, ki ti pomagajo ohranjati optimalno počutje v vročem okolju.


Novo: Storm Chaser Windbreaker Anorak.

Izjemno lahka jakna, ki jo lahko zelo enostavno spakiraš, je zasnovana za zaščito pred rahlim dežjem in močnimi vetrovi.

EDC JAKNE.

Zasnovane so za izpolnjevanje potreb na terenu, brezhibno združujejo funkcionalnost in urbani stil. Zagotavljajo kombinacijo zmogljivosti, zaščite in vsestranskosti, zato so najboljša izbira za vsakodnevno nošenje.


LYNX BRUTALITY 2024.

Lynx Brutality je posebna vrsta strelskega tekmovanja, ki združuje preizkus strelske spretnosti s fizičnimi izzivi in neizprosnim točkovanjem. UF PRO se dogodku pridružuje prvič, zato te želimo vzeti s seboj.


Oprema za tvoje poslanstvo:

Policijska oprema

Ne glede, ali si pripadnik SF ali profesionalen policist, ti UF PRO oprema nudi funkcionalnost in udobje. UF PRO oprema za policiste je narejena za brezkompromisno zaščito pred vremenom, izjemno trpežnost in vsestranso zmogljivost.

Vojaška oprema

Zahtevaš opremo, ki je zanesljiva in zadostuje vsaki nalogi? UF PRO vojaška oblačila so narejena za visoke zahteve vojaških enot, ki se dnevno srečujejo z najtežjimi nalogami.

Strelska oprema

Naj bo to, kar nosiš, tvoja konkurenčna prednost. UF PRO oblačila ti nudijo udobje in funkcionalnost za presežke na tekmovanjih ali dnevnih treningih.

EDC oprema

Popolna izbira, za vsakodnevno nošenje. Narejena za ekstremno udobje in iz visoko-kvalitetnih materialov, ki zagotavljajo izjemno hitro odvajanje vlage.


BEER:30
UF PRO PODKAST

Vpogledi iz prve roke o delovnem življenju vojaških in policijskih operativcev, ki jih pripovedujejo operativci sami. Prisluhni njihovim izjemnim izkušnjam in se iz njih uči. Podkast vodita Armin Wagner in Darko Radoš Roth.


TVOJA ENOTA. TVOJA BARVA.

Maskirni vzorci

Opremi se z vzorcem, popolnim za tvojo naslednjo misijo.

Enobarvna oprema

Oglej si UF PRO taktična oblačila v enobarvnih različicah, od Steel Grey, do rjavosive.


Prejemaj najnovejše informacije. Neposredno na e-mail.

Prijavi se z e-pošto in začni prejemati novice in novosti o UF PRO.

Prijavljaš se na naše e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjaviš. Preberi več o tem v sekciji “zasebnost“.

GOR